Marcus Dimholt
Medlem
Hej på er,
Ny här men väldigt inspirerande att läsa och följa alla spännande trådar. Ska på middag i helgen och lagar dessvärre inte maten själv denna gång men för att undvika ev Bag-In-box-äventyr har jag tagit kommandot i vinfrågan och tänkte rådfråga er i forumet. Smetana är ju lite srligt-creme-fraiche likt och det kommer nog vara en lite nötig smörig sälta med kantarellerna. Mina tankebanor gick först till Chablis och Premier Cru hållet för att få bra syror att skära igenom det gräddiga men ändå kropp nog att kunna matcha de smörstekta kantarellerna. Vill ju inte att vinet blir för tunnt. Vad tror ni? Sökte på Gös här men fick ingen träff.
MVH Marcus Dimholt
Ny här men väldigt inspirerande att läsa och följa alla spännande trådar. Ska på middag i helgen och lagar dessvärre inte maten själv denna gång men för att undvika ev Bag-In-box-äventyr har jag tagit kommandot i vinfrågan och tänkte rådfråga er i forumet. Smetana är ju lite srligt-creme-fraiche likt och det kommer nog vara en lite nötig smörig sälta med kantarellerna. Mina tankebanor gick först till Chablis och Premier Cru hållet för att få bra syror att skära igenom det gräddiga men ändå kropp nog att kunna matcha de smörstekta kantarellerna. Vill ju inte att vinet blir för tunnt. Vad tror ni? Sökte på Gös här men fick ingen träff.
MVH Marcus Dimholt