Elvis
Medlem
Det är bara några veckor kvar nu och i helgen ska jag till Fjällbacka för provätning av menyn och val av viner. Kanske några i forumet kan komma med råd? Preliminärt ser bröllopsmenyn ut så här:
Halstrade pilgrimsmusslor med parmaskinka och citronsorbet
Halstrad Hälleflundra serverad med en potatis-& jordärtkockspuré. Till detta ett fräs på Vongolemusslor o primörer samt ett tryffeldoftande blåmusselskum.
Creme Brulé serverad med en smultronfylld munk
Förrätten låter kanske helt galen men jag åt den i somras och den var riktigt god. Vilka viner tror ni skulle passa till förrätt, varmrätt respektive efterrätt? (Vi kommer att ha druckit champagne och ätit snittar innan.)
Halstrade pilgrimsmusslor med parmaskinka och citronsorbet
Halstrad Hälleflundra serverad med en potatis-& jordärtkockspuré. Till detta ett fräs på Vongolemusslor o primörer samt ett tryffeldoftande blåmusselskum.
Creme Brulé serverad med en smultronfylld munk
Förrätten låter kanske helt galen men jag åt den i somras och den var riktigt god. Vilka viner tror ni skulle passa till förrätt, varmrätt respektive efterrätt? (Vi kommer att ha druckit champagne och ätit snittar innan.)