Jonas Sand
Medlem
Jag och min fru delade en flaska vin för någon helg sedan där vi pratade om ifall det smakade äpple, och i så fall vilken typ av äpple, och vanilj (…).
Vår yngsta dotter (9år) säger då ”varför smakar det inte druva?” Jag stod svarslös inför denna ytterst rimliga fråga. Det smakar ju druva, men den smaken pratar man sällan om. Händer det att ni har med ”vindruva” som smakreferens i viner? Jag tror jag har haft med syrlig grön druva i något grüner någongång men det är sällan.
Är 9-åringen ensam om denna frågeställning eller är vi flera?
Vår yngsta dotter (9år) säger då ”varför smakar det inte druva?” Jag stod svarslös inför denna ytterst rimliga fråga. Det smakar ju druva, men den smaken pratar man sällan om. Händer det att ni har med ”vindruva” som smakreferens i viner? Jag tror jag har haft med syrlig grön druva i något grüner någongång men det är sällan.
Är 9-åringen ensam om denna frågeställning eller är vi flera?