Mattias Schyberg
Administratör
Välkommen till forumet! Har lite svårt att förstå vad du menar i ditt inlägg, kan du möjligen förtydliga?Det kom nyheter från Loire, hoppas de uppskattas.
This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Välkommen till forumet! Har lite svårt att förstå vad du menar i ditt inlägg, kan du möjligen förtydliga?Det kom nyheter från Loire, hoppas de uppskattas.
Dubbeldiss...Den dissade Sancerren dissades inte alls. Jag tycker bara personligen att den typen av flädersaft är tråkig
Three is the SH*T!Då föll jag också för frestelsen och beställde 3 exemplar....
jag svarar i leverantörs "avdelning"Välkommen till forumet! Har lite svårt att förstå vad du menar i ditt inlägg, kan du möjligen förtydliga?
Vad spännande... Jag håller stenkoll där då om du skall hålla mig på halster i denna tråd. Du har en del att leva upp till...jag svarar i leverantörs "avdelning"
Helt rätt enligt min erfarenhet av Coteaux du Layon från Domaine Cady. Glöm flaskan i en par dagar i kylen. Ett glas per dag och det sista är godasteKommer även ha med,
Joly Coulee de Serrant 2011
dock "just a baby"....
Vet inte hur jag skall göra med luftning. Joly rekommenderar ju att öppna flaskorna 48h innan, samtidigt som man gärna vill känna hur vinerna utvecklad i glasen. Vad säger ni?
Hade en slatt kvar ett par dagar efter provningen. Kan inte påstå att det utvecklades mer. Karaktären som fanns redan från början var relativt oförändrad efter ett par dygn. Skulle snarare vilja hävda att det hade utvecklats MINDRE än normalt då det är gjort i en oxidativ stil och borde således inte påverkas lika tydligt av ytterligare oxidation. Men det är min hypotes.Helt rätt enligt min erfarenhet av Coteaux du Layon från Domaine Cady. Glöm flaskan i en par dagar i kylen. Ett glas per dag och det sista är godaste
viner är ju levande produkter. I alla fall är vår lilla debatt kanske inte rätt för vininfo.nu pratade om Coulée de Serrant som är Savennières och jag pratade om Coteaux du Layon. Men det är lätt att få information från producenterna. Återkommer. Nicolas Jolys artiklar finns på www.coulee-de-serrant.com.Hade en slatt kvar ett par dagar efter provningen. Kan inte påstå att det utvecklades mer. Karaktären som fanns redan från början var relativt oförändrad efter ett par dygn. Skulle snarare vilja hävda att det hade utvecklats MINDRE än normalt då det är gjort i en oxidativ stil och borde således inte påverkas lika tydligt av ytterligare oxidation. Men det är min hypotes.
Vi väntar...Om jag inte minns fel så var du i London nyss.Blev tre flaskor. Första dricks i London
Sorry för kapning av tråd!
Matlen, Vininfo, jag är latheten personifierad... I eran loire-provning hade ni med någon fatad Sauvignon Blanc? Eller har ni på rak arm koll om det finns en fatad sådan på bolaget (inkl. BS). Pallar inte gå igenom alla producenters hemsidor...
Tack på förhand!
Tyvärr var det inte logistiskt möjligt ta med den... Nästa vända t London blir i april, men då reser j från Japan. Men, i höst? Eller att j lyckas få med mig en.flaska hit t Japan i maj och en Bacchus Night på Restaurant Tani?Vi väntar...Om jag inte minns fel så var du i London nyss.
Meddela gärna hur provningen du höll gick i denna tråd. Hade varit kul att läsa hur åldringen (76:an) upplevdes. I den mån du har tid och lust alltså.Sorry för kapning av tråd!
Matlen, Vininfo, jag är latheten personifierad... I eran loire-provning hade ni med någon fatad Sauvignon Blanc? Eller har ni på rak arm koll om det finns en fatad sådan (från loiredalen alltså) på bolaget (inkl. BS). Pallar inte gå igenom alla producenters hemsidor...
Tack på förhand!