gece
Man vänjer sig.
Vad finns det egentligen för bra alternativ i Stockholm för den kräsna gommen om man har för avsikt att inte äta döda djur?
Har nämligen en bekant som är lagd åt det (ovo-lakto-)vegetariska hållet, hos vilken jag försöker odla ett intresse för bättre restauranger. Chef's Table på Rutabaga var en fullträff, näst på listan var tänkt att bli Gro, men så upptäcker jag att de kör sista serveringen idag! Snopet.
Rimliga alternativ jag känner till är Fotografiska och kanske Shibumi. Men vad finns det mer att välja på?
Har nämligen en bekant som är lagd åt det (ovo-lakto-)vegetariska hållet, hos vilken jag försöker odla ett intresse för bättre restauranger. Chef's Table på Rutabaga var en fullträff, näst på listan var tänkt att bli Gro, men så upptäcker jag att de kör sista serveringen idag! Snopet.
Rimliga alternativ jag känner till är Fotografiska och kanske Shibumi. Men vad finns det mer att välja på?