Efter några knivbilder i "Idag lagar vi..."-tråden och @Elvis stekpanne-tråd så tyckte jag att en tråd om knivar i köket saknades!
Som trådskapare blir jag först ut!
Kurosaki R2 21cm
Kockkniv i SG2/R2 pulverstål som har hammarbankade sidor som polerats upp. Hårdhet på 64-65 HRC (ja, 65) som håller skärpan riktigt fint. Skrämmande vass men fantastisk att använda! Att finhacka lök har blivit ett riktigt nöje!
Vad använder du för kniv när du lagar mat?
Som trådskapare blir jag först ut!
Kurosaki R2 21cm
Kockkniv i SG2/R2 pulverstål som har hammarbankade sidor som polerats upp. Hårdhet på 64-65 HRC (ja, 65) som håller skärpan riktigt fint. Skrämmande vass men fantastisk att använda! Att finhacka lök har blivit ett riktigt nöje!
Vad använder du för kniv när du lagar mat?