Hej,
Skulle tycka att det vore intressant att få höra om ni har några favoritviner med lång hållbarhet, efter att de öppnats.
Madeira är förmodligen det mest uppenbara, men även andra förstärkta viner som utsatts för en långsam oxidationsprocess, t.ex. Tawny Port/Colheita Port kan hålla ganska länge i kylen.
Tacksam för tips, både generella och specifika. Behöver inte vara söta viner, men tänker att de oftast håller längre.
Vin Santo / Passito di Pantelleria / Söta viner från Australien? Personliga favoriter att tipsa om?
Skulle tycka att det vore intressant att få höra om ni har några favoritviner med lång hållbarhet, efter att de öppnats.
Madeira är förmodligen det mest uppenbara, men även andra förstärkta viner som utsatts för en långsam oxidationsprocess, t.ex. Tawny Port/Colheita Port kan hålla ganska länge i kylen.
Tacksam för tips, både generella och specifika. Behöver inte vara söta viner, men tänker att de oftast håller längre.
Vin Santo / Passito di Pantelleria / Söta viner från Australien? Personliga favoriter att tipsa om?