Hej!
Idag så serverades det köttfärsbiffar fyllda med fetaost och soltorkade tomater, kryddade med salt och pressad vitlök. Till dessa hade vi potatis, tzatziki och en enkel sallad (tomat, paprika, gurka, chili, lime, majs, olivolja & salladskrydda).
Vad hade ni valt för vin till detta, och varför?
Det kändes svårt att välja. Lite syra från lime, lite fetma från olivoljan och de soltorkade tomaterna, och ett ganska magert kött.
När vi fått några svar så kan jag presentera mitt val! Med risk för att det var "fel", men vi tyckte att det var gott ändå!
Idag så serverades det köttfärsbiffar fyllda med fetaost och soltorkade tomater, kryddade med salt och pressad vitlök. Till dessa hade vi potatis, tzatziki och en enkel sallad (tomat, paprika, gurka, chili, lime, majs, olivolja & salladskrydda).
Vad hade ni valt för vin till detta, och varför?
Det kändes svårt att välja. Lite syra från lime, lite fetma från olivoljan och de soltorkade tomaterna, och ett ganska magert kött.
När vi fått några svar så kan jag presentera mitt val! Med risk för att det var "fel", men vi tyckte att det var gott ändå!