Hej!
Att kombinera mat och vin brukar vara ganska så enkelt, men desto svårare när vinet ska avnjutas på egen hand.
Jag har bara erfarenhet av unga viner som inhandlas från bolaget, en eller några dagar innan konsumtion. Med detta sagt så vet jag inte om det är stor skillnad på att dricka en ung cabernet jämfört med en fin gammal lagrad bordeaux. (Det borde vara en viss skillnad)
Vad brukar ni tänka på när ni ska servera/dricka en flaska vin utan tillbehör eller mat?
Att kombinera mat och vin brukar vara ganska så enkelt, men desto svårare när vinet ska avnjutas på egen hand.
Jag har bara erfarenhet av unga viner som inhandlas från bolaget, en eller några dagar innan konsumtion. Med detta sagt så vet jag inte om det är stor skillnad på att dricka en ung cabernet jämfört med en fin gammal lagrad bordeaux. (Det borde vara en viss skillnad)
Vad brukar ni tänka på när ni ska servera/dricka en flaska vin utan tillbehör eller mat?