This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Skulle bli väldigt förvånad om den flaskan inte öppnas med tanke på att @Crist(al)ian 77 kommer!Rapportera gärna kring hur många det verkar bli. Har en del logistik att lösa för att ta mig in men om vi verkar bli tillräckligt många för att få upp den där 88:an kan jag tänka mig att ta mig över alla hinner och bidra med en post.
Vad blir det för pris på den?Skulle bli väldigt förvånad om den flaskan inte öppnas med tanke på att @Crist(al)ian 77 kommer!
600 per person om vi blir 10 pers.Vad blir det för pris på den?
Vi som var på plats:Vem är det vi ser?
Verkar som ni hade en mycket trevlig kväll!Vi som var på plats:
@Mattias S
@Appel
@Ekdahl
@Crist(al)ian 77
@Jesper
@karl_ek
@Magnus L
@Essle
Ny bekantskap
Ny bekantskap
Tack för en trevlig kväll!
Dompan öppnades aldrig och finns kvar till nästa gång. För få som ville hosta upp degen, vilket inte är konstigt en random torsdag.
1999 Penfolds Grange blev min största upplevelse. Sanslöst intensivt och koncentrerat utan att bli bombastiskt! Kul att äntligen ha provat, dessutom med perfekt avvägd ålder. Mycket spansk feeling med dill, mörk frukt, piptobak, lakrits, soja, järn och torkat kött samt blandade kryddor. Jäkligt gott!
Visa bifogad bild 8770
Den gamla flaskan utan etikett levde och var intressant, men var inte särskilt god i munnen (bättre än vad jag hade förväntat mig dock). Heltorr! Vi landade i att det borde handla om en Sauternes, men vad har sötman tagit vägen eller har den någonsin funnits? Ingen som vet, men kul att spekulera. Apelsin, saffran och mandel primärt. Sultanrussin marinerade i spillolja efter en stund. Lite metallisk eftersmak.
Vi var tre som ville öppna champagne. Vi delade på en flaska 1996 Ruinart och höll tummarna. En bra skumpa, men ingen av oss gick upp i brygga. Lite oxiderade mognadstoner, men inte det lilla extra. Vi ångrade att vi inte tog in 2000 Winston istället, men det hade ju inte varit något nytt å andra sidan.
Visa bifogad bild 8769
Vi fick prova en riktigt trevlig vit port mot slutet som Ulf bjöd på. Jag var övertygad om att det var en 10 årig tawny...
Visa bifogad bild 8768
2002 Pape Clement gjorde inte bort sig. Mycket stall, källare och tryffel, men också lite antydan till kork tyvärr, som även om den försvann, tenderar att förstöra upplevelsen en aning.
Exakt!Sen var det stort av er att vänta med att öppna Dom Perignon 1988 oenotheque tills jag kommer ner
Jag är säkert på med viss reservation för att jag måste jobba!En BYOB i Strömstad en helg i februari med skaldjur och lämpliga drycker. Vad säger Göteborgsmaffian om att åka ut på vischan?