Jerobaum
Medlem
middag med gänget imorgon. vill att det ska bli bra och intressant.
tänker mig öringfile sous vide, enkel kryddning (salt, peppar och lite olivolja i påsen). toppar med smörstekta torkade gula kantareller, parmesan, lardo eller något liknande samt något grönt, just nu tänker jag stekt salvia eller typ ärtskott
hade rött funkat hade jag kunnat tänka mig något italienskt med tanke på lardon och parmesanen. kanske någon pinot noir? annars är jag öppen för vitt, kanske hellre det. gott att dricka något kylt vin till denna rätt tror jag. har ni några roliga idéer? tänker mig runt 200kr flaskan +- 100kr
tänker mig öringfile sous vide, enkel kryddning (salt, peppar och lite olivolja i påsen). toppar med smörstekta torkade gula kantareller, parmesan, lardo eller något liknande samt något grönt, just nu tänker jag stekt salvia eller typ ärtskott
hade rött funkat hade jag kunnat tänka mig något italienskt med tanke på lardon och parmesanen. kanske någon pinot noir? annars är jag öppen för vitt, kanske hellre det. gott att dricka något kylt vin till denna rätt tror jag. har ni några roliga idéer? tänker mig runt 200kr flaskan +- 100kr