Kostjan
Mot bättre vetande
Stort av dej att ta reda på det bara för vår skullKäkade på O'Learys vid Norrtull i lördags. Det är inte den bästa restaurangen i Stockholm.
This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Stort av dej att ta reda på det bara för vår skullKäkade på O'Learys vid Norrtull i lördags. Det är inte den bästa restaurangen i Stockholm.
I care. I really, really care.Stort av dej att ta reda på det bara för vår skull
Till skillnad från alla andra O'Learys?Käkade på O'Learys vid Norrtull i lördags. Det är inte den bästa restaurangen i Stockholm.
I would not know.Till skillnad från alla andra O'Learys?
Käkade på O'Learys vid Norrtull i lördags. Det är inte den bästa restaurangen i Stockholm.
Yes! jag kände (tyvärr ) exakt igen ett par krogar.Nån som vet vilka restauranger det handlade om i gårdagens Kalla Fakta?
Berätta här vilka det var då och spara oss tiden att google upp det på flashback...Yes! jag kände (tyvärr ) exakt igen ett par krogar.
men jag bör dock upplysa om att precis så som han säger i dokumentären; så är det ett enkelt resultat utifrån när ni konsumenter efterfrågar en billig restaurang-upplevelse, fan tro inte ni äter några vidare bra råvaror då heller.....samma sak som att vi alla är överens om att inte dricka BiB för att vi vet att grundmaterialet inte är något vidare bra? Varför ska man då gå o äta en billig plankstek och tro att det är 'fint' med oxfilé ?
Hade också en vild debatt med ena servitören som tyckte att systembolaget var det bästa som hänt Sverige.
Frågade du inte hur Operakällarens vinlista skulle sett ut om dom varit helt hänvisade till SB ?
Undar hur många sommelierer som skulle vilja köa med resten av Stockholms vinnördar vid släppen eller sitta och klicka hysteriskt kl 10:00 vid weblanseringarna, eller konstatera att vinerna dom beställde på BS kom med en annan årgång... osv.
Don’t believe the hype: AG är absolut inte den bästa (kött) restaurangen i Stockholm.
Blev ett första (och definitivt sista) besök i måndags med min flickvän!
Vi delade en Kronhjortstunga för starter, helt OK, ingenting att skriva hem om.
Som huvudrätt fick jag en seg ‘entrecote’ med en hel del brosk i. Otroligt dålig kvalitet som man kanske förväntar sig på ett gatukök i landet nånstans.
Tjejen fick deras ‘all in’ hamburgare. Översaltad, ganska tunn och övergrillat (helt genomstekt) kött serverad på gammalt och torrt bröd. Jag åt bättre på McD…
Förstås blev det ingen dessert pga överstående.
Det enda positiva med fiaskot var vinet: Mugneret Gibourg Vosne Romanee 2010. Ett vackert vin på alla sätt.
Never again!
Väldigt tråkigt. Har inte varit på AG på länge men som du hört gott. En fråga, sa du till på plats? Om det är så dåligt borde de ha tagit ut maten och kompenserat er
Nej, vi klagade inte, dels för att vi är för blyga och dels för att jag tvivlade att det skulle ha resulterat i någon positive ersättning (men i retrospektiv vi borda ha gjort det förstås). En restaurang som specialiserar på kött skulle inte serverar den mat vi fått, helt enkelt. Den mest förbryllade var att restaurangen var fullpackad (på en måndag) och folk i omgivningen verkade generellt nöjda!
Det är just vid sådana tillfällen man MÅSTE klaga om något inte är till belåtenhet, det du skriver är förskräckligtNej, vi klagade inte, dels för att vi är för blyga och dels för att jag tvivlade att det skulle ha resulterat i någon positive ersättning (men i retrospektiv vi borda ha gjort det förstås). En restaurang som specialiserar på kött skulle inte serverar den mat vi fått, helt enkelt. Den mest förbryllade var att restaurangen var fullpackad (på en måndag) och folk i omgivningen verkade generellt nöjda!
^^ Ni har båda helt rätt. Jag böjer mitt huvud i skam och lovar att klaga som fan nästa gång (men inte på AG förstås )
Om man inte tycker till, framförallt klagar, finns det till viss del ingen möjlighet till utveckling, men framförallt lär du bara fortsätta att få en missnöjd-krogupplevelse. Låt inget skit passera utan att säga till!Ingen anledning att skämmas. Men klaga bör man