StefanAkiko
Återgår till pendeldrickning post-COVID.
Har du provat på utbudet i Tokyo?Maten var det största problemet för oss. Vi tog en förrätt med Frikassé på gödkalvbräss, sniglar & grillad korallticka
Ankleversås, stekt färsk lök & spritade körsbär , ingen större hit och alldeles för många smaker på en och samma talrik. Varmrätten var en väldigt fin stekt Anka frites,
Anka från Challandais, Parmesan- & vitlökspommes frites & brynt smörhollandaise för nästan 500 kronor, gillade inte de kryddstarka pommes fritten eller brynta smörhollandaisen ( den var förlik smöret man fick till brödet). En flaska rödvin Santanay 2010 från en superduktig vinproducent Marc Colin för endast 1100 kr var det bästa med hela besöket. Ok personal men inget wow. Kände mig bara tom när jag lämnade stället, speciellt när vi tokälskar Franzen så mycket.
Det är på en annan nivå, med galet bra restauranger som Michelinarna inte ens behagat besöka…
Standard är en uppsjö rätter med fokus på råmaterialet.