Har idag spelat 18 bakfulla hål golf efter en riktigt härlig tillställning igår med ett par speciella och några fantastiska viner.
Inledde med penet-chardonnet som fördrink, trevlig med speciell, tyckte de fanns något likt bremhults morotsjuice.
Till sushi hade vi sedan 4 champagner: Cedric Bouchard roses de jeanne 11 som var ruskigt bra, George Laval Garennes som var otroligt nog väldigt mycket dill och kräftspad, Cristal 00 och Roger Brun 4 nuits en rose saignee som macererat 4 dagar och var fint balnserad trots 0 socker och snustorr.
Detta följdes av kvällens wildcard som var Alfred Gratien centenary cuvee nv från sent 60 eller 70-tal detta var otroligt. Sherry noter i doften men i smaken lite krossade musselskal först, sen bitter grapefrukt med ett avslut åt sherryhållet och en mousse som smekte tungan. En ynnest att få dricka.
Avslutade med Piper-Heidsieck rare 02, Michel Fallon ozanne bdb billecart salmon bdb nv bas 09.