Oggy
Medlem
Sushi!Några andra förslag på saker att äta till en Fino? Min tjej är allergisk mot nötter/mandlar.
This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Sushi!Några andra förslag på saker att äta till en Fino? Min tjej är allergisk mot nötter/mandlar.
Att utbudet är kasst idag kan man ju inte glädja sig åt bara för att det var ändå sämre förr. Kanske du uttrycker en rädsla för en återgång till det gamla utbudet? Det vore ju verkligen förfärligt om det hände.
Å andra sidan kan man ju tänka sig att visst borde ju någon som är världens bästa BiB-leverantör egentligen också klara av att hantera ett utbud om 50.000 olika sorters vin per år. Det klarar ju andra av som dessutom har betydligt mindre kundunderlag.
Jag delade en flaska med svärfar i fredags innan maten. Enkelt tilltugg som lite oliver och tapenade på kex funkar utmärkt. Har även klippt fino till olik rätter med vit fisk, typ abborre. Riktigt gott!Några andra förslag på saker att äta till en Fino? Min tjej är allergisk mot nötter/mandlar.
Låter som att du haft en bra "skidresa" (host...)Visa bifogad bild 3813
Med tanke på väderstatistiken över Borås så är dom väl slut innan midsommar☔️
Jag med! Premiär för nätinköpCAV0041-bojo beställd. Äntligen lite bra röd Bourgogne
Vi har alla olika smak och inget är rätt eller fel. Det finns en hel massa personer här på forumet som gillar vita bubbliga surviner som t.ex. Champagne vilket jag inte kan förstå när det finns härliga tanninrika viner som madiraner som gärna får ha brett och annat gott men varken jag eller de har rätt.
Nej jag tror inte jag druckit någon Cuvée Prestige, men de flesta andra av Alain Brumonts viner jag druckit har varit mycket bra, både vanliga Ch. Montus och hans enklare Bouscassé. Den senare finns på bolaget men bara 2009an och iom att vi snackar Madiran är det nog risk att den fortfarande är lite vresig.Nu när du nämner Madiran, har du druckit 2002 Chateau Montus Cuvée Prestige? Såg att den fanns i BS och funderade på den för att få dricka något från just Madiran och kanske bilda mig en uppfattning.
Blev en låda till mig också, precis som färra släppet och det innan dess och.... Kanske finns det någon form av prenumerationsblankett?CAV0041-bojo beställd. Äntligen lite bra röd Bourgogne
Lika bra att testa den! Kan jag dricka Bouscassén i väntan på att SB ska fixa fram Montusen till mig.Nej jag tror inte jag druckit någon Cuvée Prestige, men de flesta andra av Alain Brumonts viner jag druckit har varit mycket bra, både vanliga Ch. Montus och hans enklare Bouscassé. Den senare finns på bolaget men bara 2009an och iom att vi snackar Madiran är det nog risk att den fortfarande är lite vresig.
Vad tyckte du då? Eller har du inte korkat upp än?Kände mig tvungen att prova 2012 Black Stallion Estate Winery Cabernet Sauvignon efter @Vino finos uppskrivning (prisvärda Parker-poäng, vem kan inte gilla det???). Hingsten fick även sällskap av några 2008 Louis Roederer. Cellartracker meddelar mig också att jag nogsamt tillämpat "en ut, fyra in"-principen i källaren detta år. Funkar bra
Jag köpte den kl 1, så nej, har inte hunnit testaVad tyckte du då? Eller har du inte korkat upp än?
Och vad är Nordkoreaner tacksamma över om 40 år från idag?Det är alltid roligare att vara positiv. Det är bättre nu än på 70-talet och det ska vi vara tacksamma för.
Men .... allt kan alltid bli bättre