Anders Landström
Medlem
Den 22 november kommer den nya importören av Charles Heidsieck, Provinum finnas på Eriks Vinbar, naturligtvis tillsammans med koffert och viner från deras sortiment. Då Charles Heidsieck är en av mina favoriter blev jag glad då jag fick frågan om jag ville jobba i vinbaren den kvällen. Som en del av er vet fick jag blodad tand förra gången jag provade på sommelieryrket och det är kul att återigen stå på andra sidan disken.
Mer exakt vinlista kommer längre fram men boka in tiden i er kalender. Kan lova att det kommer plockas fram några kul saker och med bra priser. Alltid kul att träffa andra vinintresserade och framförallt vinintresserade som hänger på finewines.se. Förra gången var en del av er lite blyga, var inte det utan kom fram och säg hej.
Vill också passa på att utveckla mitt resonemang kring varför jag gör det här. Till att börja med, jag har inget ekonomiskt incitament utan gör det för att få göra annorlunda saker i en miljö jag trivs i och kring mitt intresseområde. Kopplingen till en leverantör kan jag stå för då jag tycker att Charles Heidsieck är ett av Champagnes bättre hus och ett hus som inte får tillräcklig uppmärksamhet i Sverige. Så ett vin jag mer än gärna dricker själv och ett vin som jag lika gärna serverar.
Mer exakt vinlista kommer längre fram men boka in tiden i er kalender. Kan lova att det kommer plockas fram några kul saker och med bra priser. Alltid kul att träffa andra vinintresserade och framförallt vinintresserade som hänger på finewines.se. Förra gången var en del av er lite blyga, var inte det utan kom fram och säg hej.
Vill också passa på att utveckla mitt resonemang kring varför jag gör det här. Till att börja med, jag har inget ekonomiskt incitament utan gör det för att få göra annorlunda saker i en miljö jag trivs i och kring mitt intresseområde. Kopplingen till en leverantör kan jag stå för då jag tycker att Charles Heidsieck är ett av Champagnes bättre hus och ett hus som inte får tillräcklig uppmärksamhet i Sverige. Så ett vin jag mer än gärna dricker själv och ett vin som jag lika gärna serverar.