Som det ser ut nu.
Starters:
Crème Ninon
Vin: Champagne
Svamprisotto
Vin: Champagne
Mathias Dahlgrens ankleverparfait med liten tryffelsallad på stekt bondbröd
Vin: sött
Bon Llocs havskräfta med kaviar, citronette och avokadocreme serverad på bädd av sallad toppad med krutonger
Vin: vitt+bonusvin
Huvudrätter:
Lamm med helstekt rotselleri med variation på kål, rotselleripuré, rödvinssås
Vin: rött
Oxfilé provencale med potatisbakelse, svamp och persiljekräm
Vin: rött
Pre-dessert:
AGA suprise
Refresher:
Granny Smith sorbet (Paco Jet)
Desserter:
Ljummen Roquefort cheesecake a la Andreas Larsson
Vin: fortifierat
Äppelpaj med citronglass (Paco Jet)
Vin: Champagne
Petit Fours:
Chokladbanankaka
öl
Ost:
Alla har med en
Dryck: slattar
Historiskt brukar våra nyårsmiddagar ta ett halvt dygn så tolvslaget brukar bli en välkommen bensträckare.