Bastardo
Medlem
Det kanske inte ens märks för oss med vanliga smaklökar, syranivån märker man nog lättare, men poängen här är att det är någon av länderna som antingen mäter fel, eller använder kanske andra mätmetoder, för annars kan jag inte förstå hur just Vinmonopolet skiljer sig alltid med deras siffror gentemot Alko och Systembolaget. Och det kan omöjligen vara bara olika batcher som gör hela skillnaden. No way!Det må vara stor procentuell skillnad på 3 och 5, men hur stor skillnad märker du sensoriskt?
P.S. Just undrar, vilken av våra inhemska så kallade vinexperter skulle våga sig på att ge en förklaring till detta fenomen?
Samtidigt vore det märkligt om landet med bästa ekonomi på hela Fennoskandia inte skulle har resurser att utföra mätningar som är korrekta. Det är någonting som de gör fel, jag kan inte se någon annan orsak bakom. Och som sagt, vi kan inte skylla på olika batcher i varenda grej när mätningarna inte stämmer med andra aktörer.