Hej.
Detta blir mitt första inlägg på detta forum men har följt den en tid nu.
Börjar komma upp i en 30 flaskor, enbart champagne men anser att garderoben kanske inte är det mest optimala stället att ha dessa på.
Bor i en tvåa och har därmed inte plats för ett riktigt lagringsskåp så tänkte därför köpa en vinkyl för inbyggnad t.ex. dometic d50 som man kan ha under bänken i köket.
Den har vibrationsfri kompressor, tar hänsyn till luftfuktighet, har kolfilter.
Vet att kylen redan är för liten, men måste även räkna in det estetiska i köket i ekvationen, tänkte därför att man kanske enbart ska ha dem champagnerna i kylen som ska ligga lite längre och som är äldre
Nu till frågan, hur länge kan/bör man lagra i en sådan vinkyl?
Tack på förhand.
Detta blir mitt första inlägg på detta forum men har följt den en tid nu.
Börjar komma upp i en 30 flaskor, enbart champagne men anser att garderoben kanske inte är det mest optimala stället att ha dessa på.
Bor i en tvåa och har därmed inte plats för ett riktigt lagringsskåp så tänkte därför köpa en vinkyl för inbyggnad t.ex. dometic d50 som man kan ha under bänken i köket.
Den har vibrationsfri kompressor, tar hänsyn till luftfuktighet, har kolfilter.
Vet att kylen redan är för liten, men måste även räkna in det estetiska i köket i ekvationen, tänkte därför att man kanske enbart ska ha dem champagnerna i kylen som ska ligga lite längre och som är äldre
Nu till frågan, hur länge kan/bör man lagra i en sådan vinkyl?
Tack på förhand.