Drack vinet för cirka 2 veckor sedan under 2 dagar och efter det har jag inte fått tummen ur att skriva innan nu. Helt klart ett vin som ändrade karaktär och som jag föredrog att dricka runt 16-18 grader. Med värme i glaset under dag 1 så kändes det småsyltigt. Dag 2 så hade den värsta alkoholhettan försvunnit och det bidrog till att den mörka frukten och choklad stod i centrum. Ett vin som bör bli bättre med 2-3 års lagring.
Dag 1: Först olivspad, mörk röd frukt, plommon, choklad, kaffetoner, gummi.
Dag 2 alkoholen har minskat, bättre balanserat, den mörka röda frukten, plommon och choklad dominerar och med inslag av kaffe. Bedömer vinet efter dag 2 och eftersom jag är svag för bombastiska viner blir det 90 poäng.
Dag 1: Först olivspad, mörk röd frukt, plommon, choklad, kaffetoner, gummi.
Dag 2 alkoholen har minskat, bättre balanserat, den mörka röda frukten, plommon och choklad dominerar och med inslag av kaffe. Bedömer vinet efter dag 2 och eftersom jag är svag för bombastiska viner blir det 90 poäng.