Nyårsmenyn blev på det hela lyckad med två undantag.
Caviaren från Lisa Elmkvist var ganska torr i konsistensen så lite småtråkig.
Värre dock var tryffeln som luktade lösningsmedel och terpentin och smakade tidningspapper. Jag fångade upp det efter att fått i mig en liten bit men flickvännen hann äta upp sin Amuse en driva tryffel på vilket en knapp timme senare resulterade i en våldsam matförgiftning..
2020 avslutar i stil med andra ord
När jag nu doftar i burken med den halva tryffeln kvar i är det en kväljande doft av kemikalier som slår emot mig så imorgon blir det en reklamationsvända till Sturegallerian!
Smaklös eller gammal fadd tryffel har man ju råkat ut för men detta var helt nytt för mig.
Är det nån som varit med om nåt liknande?
Kan iallafall bjuda på bilder på maten så långt som vi hann (bara desserten som fick stryka på foten).
Tack och lov hade jag förslaget från
@KockJohan så det revs generösa mängder ankleverterrine över anka och
risotto i frånvaro av tryffel (även om tanken var en kombo)