Om någon undrar så är det fortfarande jävligt bra. Måste säga att de nya lokalerna höjer en redan hög nivå. Lite pics or it didn't happen:
"Råraka" med löjrom:
"Ros" av drottningkammussla och majrova:
Kaviar och fjällrödingtartar med vinaigrette på rökta fiskben, alger och fransk olivolja:
Snabbfriterad havskräfta (möjligen kvällens favorit):
Och så vidare. Dryckesmässigt inledde vi med Selosse Initial (deg 2016) och 2004 Pol Roger Winston Churchill, båda mycket bra, extremt mycket glasutveckling på Selossen. Därefter vinpaketet som höll en hög nivå:
2016 Egon Müller Scharzhofberger Riesling Kabinett
2011 Domaine Follin-Arbelet Corton-Charlemagne Grand Cru (magnum)
2015 Radio-Coteau Sonoma Coast Pinot Noir "La Neblina"
1994 Château Rauzan-Ségla (magnum)
2016 Kracher Zweigelt Beerenauslese
Müller var kanske den bästa Riesling jag provat, otroligt kryddig och komplex sin ringa ålder till trots. Corton-Charlemagne var magnifik den också, fick lite orangevin-vibbar (på ett positivt vis). Radio-Coteau var inte dum men mellan C-C och en tjugotreårig Bordeaux i perfekt drickfönster hamnade den kanske i skymundan.
Till kaffet och snasket dracks en hel del, bland annat 2002 Château Suduiraut och en suverän Eau de Vie Framboise från Domaine Roulot.
Kan skriva ett par volymer till om allt som åts och dracks och hur bra det var men poängen kanske har gått fram nu. Helt enkelt suveränt.