SV: Spanska viner!
Det lät inget vidare, sen känns det som att det kan vara rätt stor flaskvariation generellt bland spanska viner, och dom kan vara sjukt dåliga när det gäller att ha flaskor i rätt temperatur, har varit inne i vinbutiker på sommaren där dom inte har ac utan flaskorna står 35 gradig värme, fläktar finns för att kyla ner kunderna men det hjälper knappast vinerna. Jag tror att transporterna har diskuterats här tidigare också, varma lastbilar utan kyl som kör flaskor under högsommar.
Men i ditt fall låter det som att det helt enkelt var ett dåligt vin, dill och inlagda gurkor i doften lät illa. Håller mig borta från Emina.
chambertin skrev:Absolut, men det verkar som man får vara ganska selektiv åtminstone i Ribera.
Drack ett bottennapp från Ribera -03 i fredags (Emina). Saknade koncentration och längd i smaken och var stendöd och oxiderad på lördag trots ganska livlig syra. En del dill/inlagda gurkor i doften också så summa summarum ingen bodega (Bodega Emina) att leta ihjäl sig efter. Då var Bordeuax (Lascombes -05) och skumpan (Voirin-Jumel Cuvée 555) som slank ned på lördagen betydligt trevligare viner.
Det lät inget vidare, sen känns det som att det kan vara rätt stor flaskvariation generellt bland spanska viner, och dom kan vara sjukt dåliga när det gäller att ha flaskor i rätt temperatur, har varit inne i vinbutiker på sommaren där dom inte har ac utan flaskorna står 35 gradig värme, fläktar finns för att kyla ner kunderna men det hjälper knappast vinerna. Jag tror att transporterna har diskuterats här tidigare också, varma lastbilar utan kyl som kör flaskor under högsommar.
Men i ditt fall låter det som att det helt enkelt var ett dåligt vin, dill och inlagda gurkor i doften lät illa. Håller mig borta från Emina.