Sjödin
Joråsåatt...
Nä, den här kommer nog aldrig nå samma höjder som gristråden, men förtjänar ändå sin plats tycker jag.
Nöt!
Här skulle i alla fall jag vilja hitta - och dela med mig av - de lite roligare, lite bättre, lite mer udda och framför allt de mycket bättre sakerna man kan göra med detta fantastiska kött.
Först ut, den bästa detaljen av de alla enligt mig, högrev!
Vad brukar ni göra med högreven?
Förutom grytor i allmänhet och boeuf bourguignon i synnerhet kan man ju göra så mycket mer, som att skicka den på grillen till exempel.
Själv tänkte jag ge mig på ett långkok av en hel bit högrev i helgen. Har ni några bra recept att dela med er av? Hur ska jag behandla den tycker ni?
Nöt!
Här skulle i alla fall jag vilja hitta - och dela med mig av - de lite roligare, lite bättre, lite mer udda och framför allt de mycket bättre sakerna man kan göra med detta fantastiska kött.
Först ut, den bästa detaljen av de alla enligt mig, högrev!
Vad brukar ni göra med högreven?
Förutom grytor i allmänhet och boeuf bourguignon i synnerhet kan man ju göra så mycket mer, som att skicka den på grillen till exempel.
Själv tänkte jag ge mig på ett långkok av en hel bit högrev i helgen. Har ni några bra recept att dela med er av? Hur ska jag behandla den tycker ni?