SV: Stora middagstråden
Ja, det vet jag ju iaf hur man gör.
Lando skrev:Gjuten klyftpotatisrätt
Ja, det vet jag ju iaf hur man gör.
This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Lando skrev:Gjuten klyftpotatisrätt
vintjej skrev:Jag är lost när det gäller rösti. Jag vet egentligen inte hur den ska smaka?
Jag hade ett recept förut som det var muskotnöt i, men jaghar också fått rösti med ost, lök och andra varianter. Hur ska en rösti vara?
kayaker skrev:Ett flertal röstirecept finns på http://www.roesti.ch/en/roestirezepte.html
I princip, ja.vintjej skrev:Ja, då är man still confused, but on a higher level. Är rösti månne bara ett "samlingsnamn" för potatiskaka i olika smakvarianter?
kayaker skrev:Glöm inte vitlöken till dina Haricots verts! Haricots verts a l'ail är underbart!
kayaker skrev:I princip, ja.
weezer skrev:En grillad rostbiff från hälsingestintan, sallad med puylinser, zuccini, örter samt en sallad med avocado och tomat..sjukt bra kött, mycket gott. Öppnade en condado de haza för att orka natta.
Var har du köpt rensteken? Nobelius i Saluhallen?weezer skrev:Igår en snabbhalstrad souvasrökt renstek med äppel och pepparrotsyoghurt, palsternacka rostad med rosmarin och honung. Köttet är helt klart annorlunda, men gott och intressant. Sista skvätten av condadon.
weezer skrev:En grillad rostbiff från hälsingestintan, sallad med puylinser, zuccini, örter samt en sallad med avocado och tomat..sjukt bra kött, mycket gott. Öppnade en condado de haza för att orka natta.
weezer skrev:-05:an. Jag tycker det är ett riktigt trevligt vin. Finns i BS nu, om 12 flaskor.