Tänkte att det vore trevligt att samla frågor kring matchning av mat och vin (eller annan dryck) i en och samma tråd.
Inleder med en fråga om vinval till en maträtt. Är bjudna på middag och har lovat att stå för drycken. Maten är en gryta med högrev, gul lök, vitlök, morot, palsternacka, rotselleri, nån kryddblandning som heter vegeta, paprikapulver, kalvfond, lagerblad, äppelcidervinäger. Potatis som tillbehör. Vad hade ni valt för vin till den grytan?
Inleder med en fråga om vinval till en maträtt. Är bjudna på middag och har lovat att stå för drycken. Maten är en gryta med högrev, gul lök, vitlök, morot, palsternacka, rotselleri, nån kryddblandning som heter vegeta, paprikapulver, kalvfond, lagerblad, äppelcidervinäger. Potatis som tillbehör. Vad hade ni valt för vin till den grytan?