De är vita.Vad är vita aprikoser? Hur känner man igen dem?
This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
De är vita.Vad är vita aprikoser? Hur känner man igen dem?
Aldrig sett såna, var har du kommit i kontakt med dem? Får inte en enda träff när jag söker på vit aprikos. (men får träff på white ap)De är vita.
https://www.google.com/search?sourc...UF1BoKHWLOCPMQ420oAHoECAMQBQ&biw=1229&bih=581Aldrig sett såna, var har du kommit i kontakt med dem? Får inte en enda träff när jag söker på vit aprikos. (men får träff på white ap)
Ser ingen vit aprikos där.
Det där ger väl ingen info om vad som är skillnaden mellan en vanlig aprikos o en vit aprikos . Jag blir också nyfiken på vad det är för noter som skiljer dem åt .
Här står det https://specialtyproduce.com/produce/White_Apricots_10863.phpDet där ger väl ingen info om vad som är skillnaden mellan en vanlig aprikos o en vit aprikos . Jag blir också nyfiken på vad det är för noter som skiljer dem åt .
Most tasting notes speak to a rush of sugar, melon, syrupy and honey flavors.
Den frågan har jag inte sett! länken ger svar på hur dem ser ut.Det där ger väl ingen info om vad som är skillnaden mellan en vanlig aprikos o en vit aprikos . Jag blir också nyfiken på vad det är för noter som skiljer dem åt .
Men när frågan tas upp utifrån en tastingnot kanske man kan sluta sig till att det man är nyfiken på är aromerna och inte hur den fysiskt ser utDen frågan har jag inte sett! länken ger svar på hur dem ser ut!
Mera, denna fanns i första länken! https://www.finewines.se/threads/champagne-idag-dricker-vi-som-vanligt-skumpa.3673/page-264Den frågan har jag inte sett! länken ger svar på hur dem ser ut.
En länk med lite fakta! https://specialtyproduce.com/produce/White_Apricots_10863.php
Men den beskriver väl inte SKILLNADEN som du efterfrågade!
Inte om man vill veta utseende!Men när frågan tas upp utifrån en tastingnot kanske man kan sluta sig till att det man är nyfiken på är aromerna och inte hur den fysiskt ser ut
Och den har du koll på? Verkar rätt ovanlig.
Ingen koll. Det är en bild på en vit aprikos från första länken. Fanns också en del text till bilden.Och den har du koll på? Verkar rätt ovanlig.
Mitt fel. Det var ju persika jag tänkte på. Typ paraguayos. Lite mildare och sötare.Vad är vita aprikoser? Hur känner man igen dem?
Har du provat Shaman rosé? Tycker att den är riktigt schyst för prislappen. Har ett par flaskor av den vita hemma också men inte hunnit prova än.Visa bifogad bild 22775
Doft av odlare, varm apelsin. Små lätta bubblor, flyktig mousse. På tungan en nyans av rök, svavel och ananas. Tyvärr lite tunn och urvattnad. En lite roligare apertif men saknar friskhet för att gå hem hos publiken. 88p.
Inte än, får göra det. Köpte en låda av den vita så resten får ligga ett tag, men tveksamt att det kommer att hända så mycket mer.Har du provat Shaman rosé? Tycker att den är riktigt schyst för prislappen. Har ett par flaskor av den vita hemma också men inte hunnit prova än.
Ja, 99:an med nya etiketten angav att den tillbringat "douze" (12) år i källaren, så endera deg:ad eller utlevererad ca 2011. Köpte 99 med gamla och nya etiketten inom ett år från varandra, från franska handlare, så jag gissade att det inte var så stor åldersskillnad mellan dem. Men 99:an med gamla etiketten var mer utvecklad än jag hade trott, och det är ju rätt glest mellan CH-årgångar.Det var taskigt med info på baksidan av flaskan (eller bara taskig bild i sista sekund).
@vintomas hur var det med deg och byte av etikett? Du hade båda etikerna?
Visa bifogad bild 22693