StefanAkiko
Återgår till pendeldrickning post-COVID.
Skall försöka slurka i mig "småodlares" bubblor från Champagne och hoppas jag slipper "naturviner".
Jag är iaf långt från ensam om att tycka att bubblor för en rimlig penning porlar bättre från källor utanför Champagne
Det är också sant att de där snordyra bubblorna från tex Krug eller Salon kan vara sublima.
Det är också sant att prisvärd Champagne inte existerar i Japan iom att det är lyxskatt på dem.
Det är absolut sant att smaken är som baken.
Det är också sant att man får ett helt kök fyllt av Cola Zero för en flaska Dom Perignon...
Och Cola Zero är gott, även utan Guinness i, men det är sällan Dompa
Jag är iaf långt från ensam om att tycka att bubblor för en rimlig penning porlar bättre från källor utanför Champagne
Det är också sant att de där snordyra bubblorna från tex Krug eller Salon kan vara sublima.
Det är också sant att prisvärd Champagne inte existerar i Japan iom att det är lyxskatt på dem.
Det är absolut sant att smaken är som baken.
Det är också sant att man får ett helt kök fyllt av Cola Zero för en flaska Dom Perignon...
Och Cola Zero är gott, även utan Guinness i, men det är sällan Dompa