Mattias Schyberg
Administratör
Visa bifogad bild 3188
Ikväll blev det Italieninspirerad mat och suget efter en god Bordeaux gjorde att det hamnade en Buriano cabernet sauvignon 2001 på bordet. Har nog druckit en 5-6 st av denna sedan släppet och måste säga att den har gett ett stabilt positivt intryck. Man får både vibbar av Toscana och mogen Bordeaux. Rekommenderas!
För ett par dagar sedan öppnade jag en Le Tense 2010. Jag har verkligen tyckt att detta vin har levererat i många årgångar tidigare men håller nog på att tappa intresset trots det låga priset. Vid öppningstillfället hade den rumstemperatur vilket så klart är en miss eftersom nebbiolo är godast att ta fram kall och låta den stiga i temperatur under middagen. Men trots temperaturmissen så tycker jag att faten drar ner helhetsintrycket. Jag är verkligen ingen ekallergiker men något har förändrats... vinet eller jag?......
Visa bifogad bild 3188
Ikväll blev det Italieninspirerad mat och suget efter en god Bordeaux gjorde att det hamnade en Buriano cabernet sauvignon 2001 på bordet. Har nog druckit en 5-6 st av denna sedan släppet och måste säga att den har gett ett stabilt positivt intryck. Man får både vibbar av Toscana och mogen Bordeaux. Rekommenderas!
För ett par dagar sedan öppnade jag en Le Tense 2010. Jag har verkligen tyckt att detta vin har levererat i många årgångar tidigare men håller nog på att tappa intresset trots det låga priset. Vid öppningstillfället hade den rumstemperatur vilket så klart är en miss eftersom nebbiolo är godast att ta fram kall och låta den stiga i temperatur under middagen. Men trots temperaturmissen så tycker jag att faten drar ner helhetsintrycket. Jag är verkligen ingen ekallergiker men något har förändrats... vinet eller jag?......
Men hallå, detta är väl ändå två identiska inlägg med någon dags intervall. Vad hände?
Vi moderatorer ser allt!