Mattias Schyberg
Administratör
Spontan lunch-BYOB med @Appel och @kimnyblom igår. Även @Magnus L tittade förbi en sväng och inspekterade godsakerna. Supertrevligt initiativ! Som tilltugg blev det både vällagrad comté, l’etivaz och pata negra. Kims hemmapulade ramslökssmör och bröd blev pricken över i.
Blev makalöst imponerad av William Fevre! Utvecklad och härlig med flinta, smör, ostronskal och lätt bokna äpplen ihop med honung och kanderad citrus. Gissade på en snorbra chenin från Loire. Kanske den bästa chablis jag har druckit. I övrigt var det mycket gott som synes. Torr, finoosande tokaj som med lätthet konkurrerar med vettig vin jaune, två intressanta orangea viner, varav en missade att komma med på bild (minns inte producent). En riktigt bra kanariefågel och tre kvalitativa, röda bourgogner på det, som visserligen inte imponerade stort trots hög godhetsfaktor.
Lunch-BYOB är nog det nya svarta om ni frågar mig!
Extra stort tack till Kim för lokal och arrangemang!
Blev makalöst imponerad av William Fevre! Utvecklad och härlig med flinta, smör, ostronskal och lätt bokna äpplen ihop med honung och kanderad citrus. Gissade på en snorbra chenin från Loire. Kanske den bästa chablis jag har druckit. I övrigt var det mycket gott som synes. Torr, finoosande tokaj som med lätthet konkurrerar med vettig vin jaune, två intressanta orangea viner, varav en missade att komma med på bild (minns inte producent). En riktigt bra kanariefågel och tre kvalitativa, röda bourgogner på det, som visserligen inte imponerade stort trots hög godhetsfaktor.
Lunch-BYOB är nog det nya svarta om ni frågar mig!
Extra stort tack till Kim för lokal och arrangemang!