SV: Idag dricker vi
Idag hölls middagen i en årgång...
Henriot Enchanteleur 1988 - mums som vanligt!
Den fick dela gommen med toast med anklevermousse med svenskt nyskördat syrligt äpple och sedan en varmrätt med färsk lax i ugnen som långsamt tillretts i vin och smör, därtill rotgrönsaker och en sås på egengjord skaldjursfond, vin, anjovis, creme fraiche, peppar å lite salt.
Fonseca Guimaraens Port 1988 - vansinnigt smarrigt, godis!
Till det en italiensk hårdost som heter ngt med Duro och en Bourgadon.
Idag hölls middagen i en årgång...
Henriot Enchanteleur 1988 - mums som vanligt!
Den fick dela gommen med toast med anklevermousse med svenskt nyskördat syrligt äpple och sedan en varmrätt med färsk lax i ugnen som långsamt tillretts i vin och smör, därtill rotgrönsaker och en sås på egengjord skaldjursfond, vin, anjovis, creme fraiche, peppar å lite salt.
Fonseca Guimaraens Port 1988 - vansinnigt smarrigt, godis!
Till det en italiensk hårdost som heter ngt med Duro och en Bourgadon.