Anders Landström
Medlem
SV: Idag dricker vi
Duval Leroy 1996 till gratinerad krabba. För 399 kronor ett riktigt bra vin men kommer att utvecklas de närmaste åren.
Château Pichon Longueville Comtesse de Lalande 2001 till hjortinnanlår. Mycket smak av tobak, svarta vinbär. På topp just nu och gifte sig med smakerna i potatisen (svamp och parmesan) och sås
Dr Loosen till chokladsmoussetårtan. Lite av en besvikelse. Saknar syran att balansera sötman. Kommer nog inte bli bättre med åren
Andre Clouet till nyårsklockan. 100% pinot i -5 kan aldrig bli fel. Tyvärr fick jag en hel del champagne sprutad på mig också. Alltid lika positivt att se snorungar med backslick spruta pappas champagne mot himlen.
1995 Château Chauvin till ostbågar. Perfekt för ett vin som passerat bäst före datum för ett antal år sedan. Efter vinet spårade det ut med det mesta av gin, tequila och rom i sköna blandningar
Duval Leroy 1996 till gratinerad krabba. För 399 kronor ett riktigt bra vin men kommer att utvecklas de närmaste åren.
Château Pichon Longueville Comtesse de Lalande 2001 till hjortinnanlår. Mycket smak av tobak, svarta vinbär. På topp just nu och gifte sig med smakerna i potatisen (svamp och parmesan) och sås
Dr Loosen till chokladsmoussetårtan. Lite av en besvikelse. Saknar syran att balansera sötman. Kommer nog inte bli bättre med åren
Andre Clouet till nyårsklockan. 100% pinot i -5 kan aldrig bli fel. Tyvärr fick jag en hel del champagne sprutad på mig också. Alltid lika positivt att se snorungar med backslick spruta pappas champagne mot himlen.
1995 Château Chauvin till ostbågar. Perfekt för ett vin som passerat bäst före datum för ett antal år sedan. Efter vinet spårade det ut med det mesta av gin, tequila och rom i sköna blandningar