Daniel A
Administratör
2019 ska källaren fortsätta att växa, men inte längre så att det knakar. På den kanske mest intetsägande nivån ska jag låta magnum-"berget" växa, samt köpa någon champagne på jero om något roligt dyker upp. Ska även köpa en del på auktion (med opportunistiskt förhållningssätt till priser) och äldre grejer på andra sidan broen.
Börjar få för mycket rött i källaren, så nu ska det bli en massa vitt. Loire (främst Vouvray och Savennières), väl utvalda vita burgunder, och Jura (mål: Sveriges största hög med vin jaune?!). Det ska även utforskas lite extra på den här punkten, tänker främst vitt från Spanien och Österrike, och att det börjar bli dags för mig att få lite koll på nya världens vita viner.
Ska försöka hålla mig borta från "prestigevin" i någon mån, eventuellt med undantag för 2015 LaLaLa.
Sedan blir det som alltid inköp av favoritproducenter. En del rolig champagne på ingång och Lopéz de Heredia kommer släppa sin rosé på bolaget i mars, och det vinet har jag banne mig sett fram emot i över fem år nu, dvs sedan jag blev varse om dess existens (senaste släppet var 2010).
Börjar få för mycket rött i källaren, så nu ska det bli en massa vitt. Loire (främst Vouvray och Savennières), väl utvalda vita burgunder, och Jura (mål: Sveriges största hög med vin jaune?!). Det ska även utforskas lite extra på den här punkten, tänker främst vitt från Spanien och Österrike, och att det börjar bli dags för mig att få lite koll på nya världens vita viner.
Ska försöka hålla mig borta från "prestigevin" i någon mån, eventuellt med undantag för 2015 LaLaLa.
Sedan blir det som alltid inköp av favoritproducenter. En del rolig champagne på ingång och Lopéz de Heredia kommer släppa sin rosé på bolaget i mars, och det vinet har jag banne mig sett fram emot i över fem år nu, dvs sedan jag blev varse om dess existens (senaste släppet var 2010).