Vino fino
Medlem
Jag antydde inte heller att du ifrågasatte , ville bara förklara tankegången lite mer utförligt. Det var en högst relevant fråga som du ställde.Jag ifrågasatte inte, var mest nyfiken på hur och var man kan hitta fakta
På våran förförra BYOB var det väl @Innertällmo Bryggeri (eller var det du?) som precis hade besökt en italiensk producent som hävdade just att man på naturlig väg fick fram ett sötare vin för den svenska marknaden för en viss produkt, ett visst bulkvin.
Jag har väldigt svårt att tro på detta givet volymerna och de relativa kostnaderna för att specialanpassa ett bulkvin med små marginaler, alltså att göra en separat jäsning bara för den svenska marknaden. Däremot är jag övertygad om att de svenska boxblandarna--- importörerna--- slänger i ett par extra sockerslevar när containerslasket väl har lossats i svensk hamn. Allt i enlighet med Kungsträdgårdens lanseringsplaner.
+
=