kayaker
Cyklist
Imorgon borde det gå att se vad som släpps 3/10.Får tacka för förtroendet, nu är det "bara" kvar att välja något som förhoppningsvis både är spännande och gott!
This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Imorgon borde det gå att se vad som släpps 3/10.Får tacka för förtroendet, nu är det "bara" kvar att välja något som förhoppningsvis både är spännande och gott!
En vecka före väl?Imorgon borde det gå att se vad som släpps 3/10.
Önsketänkande från min sida. Soporna på SB är naturligtvis inte så kundvänliga.En vecka före väl?
Ser framemot att se vad du kan tänkas hitta på.Får tacka för förtroendet, nu är det "bara" kvar att välja något som förhoppningsvis både är spännande och gott!
Det flesta kan du se också på http://www.finewines.se/threads/t6-t7-lansering-oktober-2014.3085/. Lanseringsdatum är numera angivetImorgon borde det gå att se vad som släpps 3/10.
Blev en dag senare än ursprungligen tänkt.
Hann prova några andra viner från Weingut Gernot Heinrich på måndag kväll så förväntningarna var inte så högt ställda.
Färg: mörkt blålila
Doft: unken skurtrasa, stickig alkohol
Smak: överkokta plommon, total avsaknad av både syra och tanniner, alkoholen dominerar smaken också. Lite som salig Jo druvjuice blandat med brännvin special. Till maten blir det ännu sämre, den lilla frukten försvinner och alkoholen dominerar totalt.
Flickvännen och jag var helt överens om att det här var årets sämsta vin. Det som var kvar i karaffen fick åka tillbaka i flaskan för att bli sås längre fram. <65p (någonstans mellan uselt och vedervärdigt).
2011 Blaufränkisch “Alter Berg” var också dåligt, men inte så uselt som det här.
Efter att själv ha provat vinet så undrar jag om @Innertällmo Bryggeri flaska verkligen var korrekt eller (baserat på det andra vinet) druvan helt enkelt inte faller dig i smaken. Frågor, frågor men så få svar![]()
Dracks igår tillsammans med lite andra godsaker.
Doft ung och kryddig med fat och krusbär men även något lite unket i bakgrunden. Smak med ganska hög syra, ren och inte speciellt komplex, slankt, en hel del frukt där krusbären dominerar. Inget vin i min smak, för slankt och lenfruktigt och saftlikt på det där rena och tråkiga bourgognelika sättet. Kvallitetsmässigt kanske 87p men i min bok ca 80p.
Sen ett litet bonusutlåtande. Min 19-årige son fick smaka vinet grimaserade och sa "Det var det absolut äckligaste vin du någonsin bjudit på! Smakar buljong med smör och lite vodka i. Tycker ni det här är gott har jag ingen respekt för någon av er!". Så tänk på det ni som hyllar vinet här på forumet!
Flickvännen och jag var i alla rörande överens om vinets brist på kvalitet - dagen efter var det också minst lika dåligt
Gillar teorier - kör på. Tror inte det är någon kvar som det spoilar för.Vi har alla olika smak men det var ett par smakintryck som fick mig att tänka defekt. Vi kan diskutera mer efter allt är "offentligt" men jag har en teori![]()
Trenden har ju varit att man vill vara sist. Så avvaktarGillar teorier - kör på. Tror inte det är någon kvar som det spoilar för.![]()
Min flaska tappade allt och var totalt odrickbar dagen efter. Hade sparat ca 2 dl som stått korkad i rumstemp och då smakade den som du och min son beskriver den.Bra fråga, flaskan var i alla fall inte korkskadad, men det är kanske inte omöjligt att det finns flaskvariation? Flickvännen och jag var i alla rörande överens om vinets brist på kvalitet - dagen efter var det också minst lika dåligt. Har testat några moraviska frakovkor i Tjeckien och jag kan inte säga att jag är särskilt imponerad av druvan.
"Bonusutlåtandet" här överensstämmer dock ganska bra med vår bedömning: