Letade men fann ingen tråd gällande matchningstips på mat-vin och v.v.
Fråga 1 - Söker matigt tilltugg till Dutton Goldfield Chardonnay Torrt, smakrikt, fruktigt, balanserat vin med påtaglig karaktär av rostade ekfat, inslag av tropisk frukt, nötter, smör och majs. Serveras vid 8-10°C till smakrika, gärna grillade, fiskrätter eller ljust kött.
(skall serveras idag!)
Fråga 2 - Förrätt med rökt lax med en mejeriröra med Västerbottenost, söker matchande vin i prisklass max 130 kr.
(skall serveras på söndag)
Fråga 1 - Söker matigt tilltugg till Dutton Goldfield Chardonnay Torrt, smakrikt, fruktigt, balanserat vin med påtaglig karaktär av rostade ekfat, inslag av tropisk frukt, nötter, smör och majs. Serveras vid 8-10°C till smakrika, gärna grillade, fiskrätter eller ljust kött.
(skall serveras idag!)
Fråga 2 - Förrätt med rökt lax med en mejeriröra med Västerbottenost, söker matchande vin i prisklass max 130 kr.
(skall serveras på söndag)