This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
... och experimentera med parningar...
Man vet ju inte om det blir grått, vitt eller brunt efter en sådan här parning. Zebra kanske. Men bäst att experimentera. Det lär man sig alltid mycket av
Comptoir des Millésimes är min pusher för drickklara viner till överkomliga priser. Huvudsakligen franska viner då.- köpa mer drickbart i närtid, men hur skall det gå till när jag inte gillar auktioner?
+ 1 på den!Comptoir des Millésimes är min pusher för drickklara viner till överkomliga priser. Huvudsakligen franska viner då.
Jag vet vem jag är och även om jag sätter upp en budget med strikt plan, drar precis ALLT iväg exponentiellt…Förändrad fördelning av drickfönstret, med betoning på närtid, från normal till log-normal med negativ skevhet och kurtosis.
Derivatan 0 till negativ vad gäller investerade pengar.
Basashi (馬刺、BA= häst och SASHI = typ 'genomborra') är en knepig en.
Och hästsashimi, vad dricker man till det?
Absolut!Jag vet vem jag är och även om jag sätter upp en budget med strikt plan, drar precis ALLT iväg exponentiellt…
Absolut!
Plan till utfall förhålla sig såsom Idévärld till Sinnevärld. Det voro sedan gammalt.
I år ska jag köpa klart mer än jag dricker eller säljer, jag ska köpa lite hipp som happ allt som faller mig in, ser roligt ut, någon tjomme på instagram gillar eller som jag redan har en massa årgångar av. Jag ska köpa Brunello 2019 som planerat och Barolo 2020 som jag tänkt avstå. Jag ska köpa Bourgogne som för länge sedan blivit för dyr och jag ska köpa Syrah som jag så väldigt sällan dricker, dessutom ska jag ha ”upptäcka regioner”-projekt som jag handlar 12 flaskor till men sen avbryter efter tre. Sen får man ju inte glömma att klicka webbsläppen.
Så där, det borde jag kunna hålla - det har ju gått bra att leva efter varje år.