SV: Q & A, om man inte ställer frågor får man inga svar!
Sent deggade flaskor kan vara fantastiska, dock så föredrar jag oftast de som är deggade när vinet släpps.
Finns en helt annat djup i dem, i min ödmjuka åsikt...
Det är inte brödigheten som gör att jag har så svårt för Bolly RD, utan tonerna av burkchampinjon som nästan alltid finns i dem.shorepower skrev:Oenothèque är deras RD variant, dvs den har legat längre på jäst. Jag gillar dem och drack för ett tag sedan en 1990 Oenothèque
som var riktigt riktigt bra. 96an är ju en bra årgång så Oenothèquen lär vara riktigt bra. Priset på Crush ligger runt 400 SEK under vad du får ge i Europa så rätt bra men flaskorna ska ju hem också
Men smaken är ju delad. Vet att exempelvis Krug88 har svårt för dessa typer av viner då det blir väldigt brödiga. Men får du ett bra pris är det inga problem att sälja dem på en auktion.
Sent deggade flaskor kan vara fantastiska, dock så föredrar jag oftast de som är deggade när vinet släpps.
Finns en helt annat djup i dem, i min ödmjuka åsikt...