SV: Q & A, om man inte ställer frågor får man inga svar!
Har du själv druckit den nyligen?
Den jag korkade upp var som bäst efter ca 1,5 timme. Förlorade eventuella bubblor långt senare. Var fantastisk till hummersoppan jag slängde ihop.
MiguelLive skrev:Bubblaren skrev:Bra fråga du kom med Elvis, jag kopierar den och frågar:
Ska dricka Diebolt Vallois 1979 imorgon. Har vagt minne av att den behövde hjälp med luft senast jag öppnade en. Någon här som har en idé om jag bör lufta den, hur länge isf?
Vad menar du med att den behövde luft? För att "öppna upp" eller få vädra av instängda aromer?
Jag tycker att det är synd att bli av med den moussen som är kvar. Om det är så att den behöver luft, så är det väl bara att vänta lite med vinet i glasen, kan ju inte vara fråga om timmar ändå...
Har du själv druckit den nyligen?
Den jag korkade upp var som bäst efter ca 1,5 timme. Förlorade eventuella bubblor långt senare. Var fantastisk till hummersoppan jag slängde ihop.