Anders Landström
Medlem
SV: Q & A, om man inte ställer frågor får man inga svar!
God Jul iallafall får man önska
Flera sorters vin är väl bäst, Riesling till laxen, Champagne innan (och efter), CdP till köttet, port till osten. Eller så undviker man julbord, funkar ocksåPer Stade skrev:shorepower skrev:Prova, tror mer på en GA (02?) än en Inital. Vet inte om skumpa funkar jättebra dock (om det inte är ett fransk julbord med hummer, oston, foie gras etc)
Har både GA 99 och 02 men slås av eftertankens kranka blekhet efter
att ha druckit en Mas de Boislauzon igår kväll till en biff. Ett lite mulligare
rödtjut, som denna, passar nog bra till köttbullarna, prinskorven och skinkan
men sillen och gravlaxen kommer nog få vinet att smaka bleckplåt.
Julbordet är ju en stor röra av olika rätter så i sanningens namn så är nog
en riktigt besk lager det enda som funkar genomgående.
Vilket inte hindrar att vi kan dricka lite champagne som aperitif.
God Jul iallafall får man önska