Jos
Medlem
Ja den ovanför Valhallavägen. Men jag tar med priset i beaktning här också, den är inte lika bra som t.ex Imperialen jag la in ovan.Är det Hemköp på Östermalm?
This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Ja den ovanför Valhallavägen. Men jag tar med priset i beaktning här också, den är inte lika bra som t.ex Imperialen jag la in ovan.Är det Hemköp på Östermalm?
Vad dricker ni till?Tveksamt, rysk firma och de är rätt restriktiva. Endast 250g/person ut från Ryssland etc
Vanligtvis? Champagne såklartVad dricker ni till?
Och vilken Champagne blev det idag?Vanligtvis? Champagne såklart
Hittade deras sida. Kanske inte så kul att bo i en diktatur men de kan i alla fall köpa kaviar billigt. 125g top notch kaviar för tusenlappen!ohh lalala den måste jag få smaka. Levererar de till sverige?
Hade 1/3 Delamotte 08 kvar som fick duga idagOch vilken Champagne blev det idag?
Visa bifogad bild 21720 Inspirerad av @Helen så provade även vi caviar idag .
Visa bifogad bild 21718
Överst till vänster - Beluga.
Till höger - Royal Siberian
Nederst till vänster - Royal Oscietra
Vi provade halvblint.
Beluga hade mest sälta och kornen var väldigt mjuka och icke-spänstiga. Siberian hade mindre sälta o smak och var som Beluga mjuk i konsistensen. Oscietra hade mest djup i smaken och lite mer stuns i kornen även om de var mjuka.
Vi tyckte båda två att Royal Oscietra var bäst. Känns inte som det finns någon anledning att köpa Beluga som är mer än dubbelt så dyr!
Trodde att Beluga skulle ha större korn. Även om de kanske var lite större än de andra två så hade jag av någon anledning fattat att de skulle vara större än så.
Visa bifogad bild 21721
Vi drack Dom Perignon 08 till. Den kändes rätt medelmåttig idag även om den var god. Fokus var iofs på caviaren så den fick inte så stor uppmärksamhet.
Har inte ätit så väldigt mycket caviar i mina dagar så har egentligen svårt att veta. Visst var den god, men kalixlöjrom är nog lika gott tycker jag. Har några burkar till i kylen så får prova lite mer. Vad är det som skiljer i smak och textur när man går upp några kvalitetsklasser?Härliga bilder. Tyckte ni att Royal Oscietra var tillräckligt bra för att köpas igen? Hade ni några andra tillbehör förutom Dompan?
Har inte ätit så väldigt mycket caviar i mina dagar så har egentligen svårt att veta. Visst var den god, men kalixlöjrom är nog lika gott tycker jag. Har några burkar till i kylen så får prova lite mer. Vad är det som skiljer i smak och textur när man går upp några kvalitetsklasser?
Vi testade med smörstekt bröd till, men det blev för sött ( fel bröd tror jag). Även smetana, men det tog också ner smaken på caviaren ( i alla fall vid en provning). Godast var att sleva i sig rent hedonistiskt med pärlemoskeden
Låter ganska dyrt, jag köpte 125g för ca 1500kr på Attlius (Tysk odlad kaviar).Jag hittade italiensk störkaviar för 450 kronor burken på Frölunda torg (28 gram). Värt att köpa? Jag gillar löjrom och stenbitsrom starkt men jag skulle aldrig betala mer än standardpriset i Sverige idag. Så gott är det inte.
Låter ganska dyrt, jag köpte 125g för ca 1500kr på Attlius (Tysk odlad kaviar).
6-9 veckor enligt hemsidan.När man beställer störkaviar från Attila, hur långt fram brukar b.f. datum vara?
Ska du beställa så har du en rabattkod här:När man beställer störkaviar från Attila, hur långt fram brukar b.f. datum vara?
Jo, jag såg det, därav min fundering.
Ove på DHL ringde mig typ en kvart innan han anlände med leveransen. Fönstret är 8-17Brukar dom messa eller ringa före, så man vet ung. vilken tid leveransen kommer?
Krustadjärn inhandlat! Nu blir det krustader med kaviarKrustader? Mormor serverade alltid sådana där krustader man kan köpa med svampfyllning när vi var små. Kan man inte ha sådana o fylla med kaviar? När jag var på PM tog vi in caviar och jag tycker både rårakan och briochen lite tog över smaken på caviarens bekostnad. Undrar om inte krustader kommer att bli det nya svarta!!!!!