Jos
Medlem
Nice! Ska bli kul att höra vad du tycker! Särskilt om Belguan ocksåOtroligt snabb leverans av både caviar och pärlemoskedar . Skall bli kul att prova dem mot varandra!!
Visa bifogad bild 21652
Visa bifogad bild 21651
This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Nice! Ska bli kul att höra vad du tycker! Särskilt om Belguan ocksåOtroligt snabb leverans av både caviar och pärlemoskedar . Skall bli kul att prova dem mot varandra!!
Visa bifogad bild 21652
Visa bifogad bild 21651
Otroligt snabb leverans av både caviar och pärlemoskedar . Skall bli kul att prova dem mot varandra!!
Visa bifogad bild 21652
Visa bifogad bild 21651
sorryJag beställde också kaviar, men då var skedarna slut. Det var du som köpte mina alltså
Jag håller med, kör Champagne. Kör man enbart med smörstekt bröd så känns Dompan som ett habilt val, - även William Deutz och Dom Ruinart skulle nog vara trevligt.Ingen som har några inspel på vilken typ av champagne som gifter sig bäst med caviaren ? Äldre mogen? Ung BdB? Ekad? Eller är det helt upp till tycke och smak? Det var ett webinar med caviarprovning på 67 Pall Mall i somras och då parade de ihop caviaren med vitt vin. Men det känns ju lite tråkigt att missa ett tillfälle att inte dricka champagne.
2015 Famille Lieubeau, Château Thébaud, Muscadet Sevre-et-Maine, France
2016 Andrea Felici Il Cantico della Figura, Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico Riserva DOCG, Italy .
2017 Arlewood, Chardonnay, Margaret River, Australia
Krustader? Mormor serverade alltid sådana där krustader man kan köpa med svampfyllning när vi var små. Kan man inte ha sådana o fylla med kaviar? När jag var på PM tog vi in caviar och jag tycker både rårakan och briochen lite tog över smaken på caviarens bekostnad. Undrar om inte krustader kommer att bli det nya svarta!!!!!Grymt om ni vill tipsa om tillbehör, maträtter etc med kaviar
Dom Perignon, Bollinger GA, Krug Vintage, alla med lite ålder.Ingen som har några inspel på vilken typ av champagne som gifter sig bäst med caviaren ? Äldre mogen? Ung BdB? Ekad? Eller är det helt upp till tycke och smak? Det var ett webinar med caviarprovning på 67 Pall Mall i somras och då parade de ihop caviaren med vitt vin. Men det känns ju lite tråkigt att missa ett tillfälle att dricka champagne.
2015 Famille Lieubeau, Château Thébaud, Muscadet Sevre-et-Maine, France
2016 Andrea Felici Il Cantico della Figura, Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico Riserva DOCG, Italy .
2017 Arlewood, Chardonnay, Margaret River, Australia
Förra nyår, Sjötunga med beurre blanc, smörstekta morötter och champagnevinäger-doppade gurkbollar toppat med kaviar.Grymt om ni vill tipsa om tillbehör, maträtter etc med kaviar
Fantastiskt, kan man boka bord?Förra nyår, Sjötunga med beurre blanc, smörstekta morötter och champagnevinäger-doppade gurkbollar toppat med kaviar.
Sinnes!Visa bifogad bild 21654 Visa bifogad bild 21655
Fullt i år, men kan skriva upp herrn på väntelistan.Fantastiskt, kan man boka bord?
Ja absolut, kanske blir till helgen. Vad fick du betala? Min burk ser ut så här, har du samma?
Ingen som har några inspel på vilken typ av champagne som gifter sig bäst med caviaren ? Äldre mogen? Ung BdB? Ekad? Eller är det helt upp till tycke och smak? Det var ett webinar med caviarprovning på 67 Pall Mall i somras och då parade de ihop caviaren med vitt vin. Men det känns ju lite tråkigt att missa ett tillfälle att dricka champagne.
2015 Famille Lieubeau, Château Thébaud, Muscadet Sevre-et-Maine, France
2016 Andrea Felici Il Cantico della Figura, Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico Riserva DOCG, Italy .
2017 Arlewood, Chardonnay, Margaret River, Australia
Jag och frugan då, en garre efter maten är ju inte fel men gärna inget rökarbord. Misstänker att det inte går att diska av notan(åratal...?) så det får bli kontant då. Ang vin så har jag nog sett vad den där restaurangen brukar ställa fram för viner så det blir garanterat vinpaketetFullt i år, men kan skriva upp herrn på väntelistan.
Hur många blir ni ?
Rökare/icke rökare ?
Kontant eller kort ?
Eget vin eller restaurangens vinpaket ?
Denna afton för 4 år sedan var en trevlig afton...Visa bifogad bild 17957 För 1 år sedan hade vi en härlig Caviarprovning med Caviar från Kina, Ryssland , Finland och Iran. Det är stor skillnad på smaken mellan Oscetra, Beluga Sevruga osv.
Den Kinesiska Oscietran som finns hos Lisa Elmqvist på Östermalmshallen är den som faller mig bäst i smaken när jag inte kan få tag på den Ryska.
NoteratJag och frugan då, en garre efter maten är ju inte fel men gärna inget rökarbord. Misstänker att det inte går att diska av notan(åratal...?) så det får bli kontant då. Ang vin så har jag nog sett vad den där restaurangen brukar ställa fram för viner så det blir garanterat vinpaketet
Det där ser vansinnigt trevligt ut!Denna afton för 4 år sedan var en trevlig afton...
Man får inte dö nyfiken säger ofta min älskade make. Ikväll fick vi genomlida en lektion om caviar. Vi kämpade igen 6 olika sorter. Iransk Beluga, Iransk Osetra, Iransk Sevruga, Iransk baerll, polsk Osetra och kinesisk Osetra.
Alla var väldigt bra men min absoluta favorit var den Iranska Sevruga.
Visa bifogad bild 21659
Jag kan med glädje rekommendera att ha en egen caviarprovning. Jag har även haft en wagye provning, det skiljer ju sig något kopiöst på vilken gradering av köttet man köper. Jag vågar inte komma hem med något annat än 10-12 om jag vill behålla husfriden.Det där ser vansinnigt trevligt ut!
Måste göras!