El burro grande
Medlem
SV: Stora middagstråden
Vet inte om du provat följande som jag tänkte köra på ikväll:
Efter rensning och fjällning fyller jag firren förmodligen med persilladesmör, fänkålsjulienne salt och peppar.
Kör in den i ugnen på 110 grader max. Intervallångar firren i ca 20 min.
Jag är inne på att kombinera aniskaraktären från fänkålen med fisken, så det blir nog en anis och lime/citronsmaksatt potatispuré och någon form av sås med en ganska hög syra. Har inte riktigt bestämt innehållet ännu.
Sedan är det ju frågan vad man ska korka upp till detta...
Krug88 kom ju med ett intressant tips tidigare i tråden
Chablis som fått en lätt smekning av ek ligger bra till annars.
Sjödin skrev:Du får GÄRNA dela med dig av recept på röding!! Jag har käkat röding varje vecka i ett år, har fortfarande frysen full och börjar bli lite less faktiskt.... Så lite tillagningsvariation skulle inte skada.
Vet inte om du provat följande som jag tänkte köra på ikväll:
Efter rensning och fjällning fyller jag firren förmodligen med persilladesmör, fänkålsjulienne salt och peppar.
Kör in den i ugnen på 110 grader max. Intervallångar firren i ca 20 min.
Jag är inne på att kombinera aniskaraktären från fänkålen med fisken, så det blir nog en anis och lime/citronsmaksatt potatispuré och någon form av sås med en ganska hög syra. Har inte riktigt bestämt innehållet ännu.
Sedan är det ju frågan vad man ska korka upp till detta...
Krug88 kom ju med ett intressant tips tidigare i tråden
Chablis som fått en lätt smekning av ek ligger bra till annars.