Patrik Sellin
fd Innertällmo Bryggeri
Vem är Innertällmo Bryggeri?
Född i Norrland, inte långt från Innertällmo, på 60-talet, bor sedan -88 i Stockholm. Min sambo jobbar som sommelier, så det är jag som är den glada vinamatören i familjen.
Mat är också ett stort intresse. Jag gillar att laga mat, vilket gör att det blir få restaurangbesök hemmavid och mer pengar kan spenderas på att köpa vin. Gillar också att resa, gärna till resmål som förknippas med mat och/eller vin.
På 90-talet var jag väldigt road av att brygga brännvin från strösocker och det var då som namnet Innertällmo Bryggeri kom till. Sprit, och framförallt klassiska cocktails, är fortfarande ett stort intresse, men nuförtiden blir det "köpesprit".
Vad har jag för sysselsättning till vardags?
Jobbar med lera: naturlig lera i industriella tillämpningar.
Vad har jag för vinpreferenser?
Rött, oftast Bordeaux, men gärna Piemonte och Bourgogne också. En hel del Rhône brukar slinka ner också. Försöker att lära mig mer om vitt och Champagne.
Född i Norrland, inte långt från Innertällmo, på 60-talet, bor sedan -88 i Stockholm. Min sambo jobbar som sommelier, så det är jag som är den glada vinamatören i familjen.
Mat är också ett stort intresse. Jag gillar att laga mat, vilket gör att det blir få restaurangbesök hemmavid och mer pengar kan spenderas på att köpa vin. Gillar också att resa, gärna till resmål som förknippas med mat och/eller vin.
På 90-talet var jag väldigt road av att brygga brännvin från strösocker och det var då som namnet Innertällmo Bryggeri kom till. Sprit, och framförallt klassiska cocktails, är fortfarande ett stort intresse, men nuförtiden blir det "köpesprit".
Vad har jag för sysselsättning till vardags?
Jobbar med lera: naturlig lera i industriella tillämpningar.
Vad har jag för vinpreferenser?
Rött, oftast Bordeaux, men gärna Piemonte och Bourgogne också. En hel del Rhône brukar slinka ner också. Försöker att lära mig mer om vitt och Champagne.