StefanAkiko
Återgår till pendeldrickning post-COVID.
Blev en Barbera d'Asti med viss ålder i afton. Inköpt på fånig enstjärnig restaurang som inte accepterar BYOB med den MEST överprissatta vinlista jag hitintills sett. Exempel: No-name Barbaresco från producent som inte ens återfanns på CT och för det vinet från 2005 begär de 1600 SEK... *huh* Fan som i Sverige, juh... Dit vill jag aldrig mer. Vår Barbera kostade 960 SEK. Även om vinet var duktigt bra, så kan jag köpa betydligt bättre viner för halva pengen. Ya-ya. Vi ville ju så gärna prova denna restaurang.
Gör ett inlägg i Tokyo-mat-tråden lite senare.
2007 Lorenzo Corino, Case Corini La Barla (Barbera d'Asti)
more
2014-04-08 - I LIKE THIS WINE: 92 points
Today at its zenith.
Brick color.
Nose of dry earth, some Brett, sumi-ink and nips.
In the mouth the tannins are biting well and vigorously. It is a fully mature Barbera displaying wonderful M++ acids from mature berries and integrated EVERYTHING. Dried potpurry (w/rose petals) crown the endgame. Long, satisfying and did well with all dishes tonight, except it bombed the vinaigrette pickles.
Wife: 92p
Bought at Italian * Ristorante Hamazaki in Omotesando (Tokyo)
Gör ett inlägg i Tokyo-mat-tråden lite senare.
2007 Lorenzo Corino, Case Corini La Barla (Barbera d'Asti)
more
2014-04-08 - I LIKE THIS WINE: 92 points
Today at its zenith.
Brick color.
Nose of dry earth, some Brett, sumi-ink and nips.
In the mouth the tannins are biting well and vigorously. It is a fully mature Barbera displaying wonderful M++ acids from mature berries and integrated EVERYTHING. Dried potpurry (w/rose petals) crown the endgame. Long, satisfying and did well with all dishes tonight, except it bombed the vinaigrette pickles.
Wife: 92p
Bought at Italian * Ristorante Hamazaki in Omotesando (Tokyo)
Last edited: