Daniel A
Administratör
Gilles Robin brukar vara pålitlig och passar faktiskt ofta min gom bättre än Alain Graillot. Dessutom brukar Robin gå att få tag på med lite framförhållning, till skillnad från Graillot som förr i tiden brukade bli slutsåld på en gång.
Något bättre än grillsäsong och syrah? Tja, förutom den lysande kombinationen även hårfint mellan
grillsäsong och brunello (tex vildsvin),
grillsäsong och supertoskanare (tex bistecca Fiorentina),
grillsäsong och Vino Nobile (tex souvlaki),
grillsäsong och Chianti Classico (tex fläskfilé/-kotlett)
grillsäsong och amerikansk cab/Bx-blandning (tex alla andra kossor),
grillsäsong och Riesling (tex sparris),
grillsäsong och Champagne (tex pilgrimsmusslor),
grillsäsong och chenin blanc (tex lax- och torskspett),
grillsäsong och vita Rhônare (en massa fiskar),
grillsäsong och vit Bourgogne (tex piggvar eller hälleflundra),
grillsäsong och Rioja (tex lamm),
grillsäsong och Grenache (tex mera kossor).
Hm, kan jag ha missat något...? Jo, silvaner, finfin till grillad abborre. Å andra sidan brukar vår grillsäsong inledas den 1 januari och avslutas den 30 december.
Du glömde bl.a.
grillsäsong och Grüner Veltliner (tex kyckling)
grillsäsong och nya världen Chardonnay (tex mera kyckling)
grillsäsong och Beaujolais (tex ännu mera kyckling och andra fåglar)
Vill lägga till:
grillsäsong och alicante bouschet (tex brontosaurus)
grillsäsong och savagnin (tex vad som helst)