The Wall
Medlem
Japp. 16-gradigt ljusrött kranvatten med lite alkohol i är inte direkt något som får mungiporna att klistras fast i taket.Det är så trist då de falnar utan att återuppstå.
This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Japp. 16-gradigt ljusrött kranvatten med lite alkohol i är inte direkt något som får mungiporna att klistras fast i taket.Det är så trist då de falnar utan att återuppstå.
et resurrexit...Graven, kroppen hade lämnat och det var bara blask kvar. Inte odrickbar, men intetsägande.
En annan parafrasering:Japp. 16-gradigt ljusrött kranvatten med lite alkohol i är inte direkt något som får mungiporna att klistras fast i taket.
alltid. not for the faint of heart.tips från @Omar Khayyam (lite vågat,
Visst är det så! En 89 Barbera hade väl varit rimligare att dela ifall jag spontant svängde förbi en tisdag. En "spontan" Lund-Tokyo-sammanstrålning hade krävt tyngre pjäser!Självklart skoj, men tänker också att det ju finns så mycket annat (kanske lite roligare?) att ge sig på
Den som har ont om källarutrymme och kan räkna, njuter av att köpa (moget) för omedelbar konsumtion.
Den som har tålamod får smaka godsaker. Den som har mycket tålamod får smaka många godsaker. Den som är snål får lita till sin källarglömska.
Ska testa Schist i kväll - blir intressant och se hur den är. Tror att den kan vara lite snällare.Mullineux Iron 2018.
Fick denna blint och den hade varit öppen några timmar. Var typ 100% säker på att det handlade om norra rhone. Själva definitionen av norra rhone i doft och smak (kött, peppar, köttsaltlag m.m.). Enda som skulle kunnat avslöja ursprunget var kanske koncentrationen. Var inne på cornas eller cote-rotie (utan viognier) från topp producent. Gissade till slut cornas. Gick dock inte dricka särskilt mycket av det (serverades utan mat) på grund av enormt koncentrerat. Trots koncentrationen kändes elegansen under och hade gärna druckit detta igenom om 10 år. Upplevs som ett riktigt kvalitetsbyggt vin och prislappen inte omotiverad (om man dricker vinet om 10 år eller mer).
Ska testa Schist i kväll - blir intressant och se hur den är. Tror att den kan vara lite snällare.
Jag ska se om jag kan lokalisera en 2003 Domaine Santa Duc Gigondas i källaren....Att döma av inläggen är alla på semester eller avnjuter vit-grå högtider.
Bättre kan ni!
Jag vill dregla och lida!
Nu är du ondskefull!Jag ska se om jag kan lokalisera en 2003 Domaine Santa Duc Gigondas i källaren....
Blir intressant att höra hur den upplevs - framförallt känns den lika självklart norra Rhône som jag tyckte om iron? Kan rekommendera att den provas med något lite matigare än schlossberger & fyrtornsost som vi gjorde med iron...
Tycker precis som du och hejjar också på den vanliga Montus.Visa bifogad bild 23216
2011 Château Montus Madiran Cuvée Prestige
Doften är riktigt härlig och påminner om en Napa cab. Smaken är inte på riktigt samma nivå. Initialt lite för rustik och lite för fruktig men luftens inverkan gör susen (vilket jag ofta underskattar, borde veta bättre efter alla år och kunna planera därefter)
Utan mat kan den upplevas som lite vresig men till en grillad entrecôte blir den perfekt.
Den vanliga Montus har jag köpt några flaskor av från både 2015 och 2016 men detta är min sista prestige. Tycker nog att den vanliga kan leverera minst lika bra upplevelse så blir nog inga fler köp av denna. Den vanliga innehåller en del CS, ca 20% har jag för mig, vilket kanske kan ha sin poäng.