This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!
Absolut jag kan göra på 'två satser' kommer bli ca 1kg dåvintomas skrev:Tiden funkar för mig, har ändå inte planerat in några morgonaktiviteter nästa dag. 8)
Tycker att ankleverterrin låter alldeles utmärkt. Gärna en omgång till moget bubbel och en omgång till sött vin, för det är väl ändå enklare att fixa till en stor sats terrin än en liten? Hade först en fundering på att som ena flaska ta med ett sött starkvin modell äldre som kunde passa att avsluta med, men borde kanske styra om till något sött vin som passar bättre till foie gras.
johan1279 skrev:du får gärna ta med en d'Yquem
+1!Segolas skrev:Helt OK för mig i alla fall, särskilt om han har bra viner
Segolas skrev:Helt OK för mig i alla fall, särskilt om han har bra viner
Keen skrev:Jag hoppar, ska på födelsedagskalas!
:'(
Härligt! Jag fundera annars på att be min syster, som är bagare, att baka Brioch. Jag tycker det brukar passa sjukt bra tillsammans med anklever?Anders Landström skrev:Då kör vi 18. Får jag be Krister skicka inbjudan med address .
CH är väl den enda okonfirmerade.
Jag tar med bröd till ankleveren. Om det är speciell ordning man vill ha på sitt vin så löser vi det på plats.
Blir kul det här. Måste ner och gräva lite i källaren.
johan1279 skrev:Härligt! Jag fundera annars på att be min syster, som är bagare, att baka Brioch. Jag tycker det brukar passa sjukt bra tillsammans med anklever?
Anders Landström skrev:Blir kul det här. Måste ner och gräva lite i källaren.