The Wall
Medlem
2017 Massolino Barolo
Inspirerad av @LeChat (vinvalsmässigt alltså, inte vinhanteringsmässigt, förklaring kommer); Rätt ner i Zalto Bourgogne utan några omvägar; några ordentliga snurr med glaset och vips har vi diskret spearmint, lite jordkällare samt lite nytvättad plastbalja. Med lite djupare sniff får vi med oss nyplockade mogna jordgubbar. Det känns som att ”vinner på luftning” är högaktuellt. Munnen då? Medelfylligt, strävt, beskt, lite slankt, bitterhet som hänger kvar ett tag för att sedan försvinna. Lite jordgubbstoner hänger kvar och så småningom tittar en eldighet fram (14,5%) i form av varmt tandkött.
Domen blir sålunda ”ha inte bråttom med att öppna och om du ändå öppnar, se till att ha gott om tid”.
Ont om tid? Leta i källaren eller i almanackan för bästa utdelning.
Inspirerad av @LeChat (vinvalsmässigt alltså, inte vinhanteringsmässigt, förklaring kommer); Rätt ner i Zalto Bourgogne utan några omvägar; några ordentliga snurr med glaset och vips har vi diskret spearmint, lite jordkällare samt lite nytvättad plastbalja. Med lite djupare sniff får vi med oss nyplockade mogna jordgubbar. Det känns som att ”vinner på luftning” är högaktuellt. Munnen då? Medelfylligt, strävt, beskt, lite slankt, bitterhet som hänger kvar ett tag för att sedan försvinna. Lite jordgubbstoner hänger kvar och så småningom tittar en eldighet fram (14,5%) i form av varmt tandkött.
Domen blir sålunda ”ha inte bråttom med att öppna och om du ändå öppnar, se till att ha gott om tid”.
Ont om tid? Leta i källaren eller i almanackan för bästa utdelning.