matage
Medlem
La Pèira en Damaisèla Terrasses du Larzac Las Flors de La Pèira 2006
Dracks över tre dagar.
Näranog becksvart med röda kanter. Mörkfruktigt med björnbär och lite plommon/boysenbär, tobak och drivor av örter.
Lite stenkross, eneträ och mintchoklad i bakkant med mjuka sandiga tanniner och pigg fräsch syra.
Höll ihop fint över tre dagar och dracks bäst nedåt 16C för att hålla frukten i schack.
Inte på nedgång på något sätt men fullt integrerat och jag har svårt att se att det blir bättre än så här.
Dracks till kött och bea, Kantarellmacka med riven anklever och sen lite tryffelbrie. Funkade fint överlag och var skitgott även på egen hand.
Glad att jag har en flaska kvar!
Glas: Riedel Veritas OW Syrah
Dracks över tre dagar.
Näranog becksvart med röda kanter. Mörkfruktigt med björnbär och lite plommon/boysenbär, tobak och drivor av örter.
Lite stenkross, eneträ och mintchoklad i bakkant med mjuka sandiga tanniner och pigg fräsch syra.
Höll ihop fint över tre dagar och dracks bäst nedåt 16C för att hålla frukten i schack.
Inte på nedgång på något sätt men fullt integrerat och jag har svårt att se att det blir bättre än så här.
Dracks till kött och bea, Kantarellmacka med riven anklever och sen lite tryffelbrie. Funkade fint överlag och var skitgott även på egen hand.
Glad att jag har en flaska kvar!
Glas: Riedel Veritas OW Syrah
Last edited: